Vezi cine se va ocupa de vanzarile din ansamblul Pallady Towers

09-06-2015 / Blog rezidential

Vezi cine se va ocupa de vanzarile din ansamblul Pallady TowersAnsamblul rezidenţial Pallady Towers Residence, din zona Titan, a intrat în portofoliul Premier Estate. Compania se va ocupa de vânzările apartamentelor rămase din complexul rezidenţial.

 

Premier Estate va gestiona vânzările din ansamblul rezidenţial din zona Titan, Pallady Towers Residence. Complexul este format din aproximativ 300 apartamente şi dintr-o clădire de birouri de clasa A.

 

Cele 300 de apartamente sunt dispuse în 3 blocuri. Locuinţele au suprafeţe cuprinse între 47 mp şi 113 mp, iar că oferte sunt dipsonibile garsoniere, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere în zona Titan.

 

Prețurile încep de la 36.000 euro, pentru garsonierele de 39 mp. Cele mai ieftine apartamente de 2 camere sunt la vânzare la preţuri începând cu 55.000 euro, iar cele mai ieftine apartamente de 3 camere au preţuri începând cu 67.000 euro. Cele mai numeroase locuinţe sunt garsonierele, cu 54 de unităţi.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.