TIOR

Vezi ce se intampla cu ansamblul de locuinte sociale din Craiova

Vezi ce se intampla cu ansamblul de locuinte sociale din Craiova

Ansamblul rezidenţial de locuinţe sociale din Craiova, care fusese început anul acesta însă oprit în urmă cu o lună, va fi reluat în noiembrie.

 

Cele peste 1.800 de locuinţe noi care erau în planul pentru ansamblul rezidenţial din Craiova, destinat persoanelor cu venituri mici, vor fi în final duse la bun sfârşit. Complexul va fi dezvoltat de către firma chineză Shangdong Ningjian.

 

Pentru moment, se aşteaptă deblocarea creditului necesar investiţiei preliminare, de la Banca de Dezvoltare a Chinei, iar în cel mai scurt timp, în luna noiembrie vor reîncepe lucrările la ansamblul rezidenţial din Craiova.

 

Cererile pentru locuinţele sociale din Craiova au acoperit deja întregul număr de apartamente. 1.650 de cereri au fost din partea craiovenilor, 127 au fost din partea personalului MapN şi 87 de cereri au venit de la ceilalţi locuitori ai României.

 

Preţul apartamentelor din ansamblul rezidenţial construit de către chinezi este de 400 euro/mp plus TVA. Investiţia necesară construcţiei este de 35 milioane euro, iar banii vor proveni ca urmare a colaborării dintre banca din China, Primăria Craiovei şi firma de construcţii.

 

”În luna noiembrie se va da drumul lucrărilor în forţă, pentru că avem absolut toată documentaţia în regulă, iar firma-mamă de avocatură căreia noi i-am pus la dispoziţie toată documentaţia asigură garanția”, au declarat reprezentaţii dezvoltatorului.

 

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI