TIOR

Vezi ce informatii vor romanii sa gaseasca pe portalurile imobiliare

Vezi ce informatii vor romanii sa gaseasca pe portalurile imobiliareRomânii care doresc să cumpere locuinţe pun pe primul plan pozele profesioniste şi reale ale imobilelor, prezentate pe portalurile imobiliare. Motivul este că, prin intermediul acestor fotografii, se poate stabili cu uşurinţă calitatea locuinţelor.

 

57% din persoanele intervievate pentru studiul ImoResearch, realizat de către grupul de marketing şi cercetare de piaţă, ElQual, pentru DezvoltatorImobiliar.ro, au spus că cea mai importantă informaţie de pe portalurile imobiliare este reprezentată de pozele profesioniste şi reale. Tururile virtuale ale locuinţelor şi harta ansamblurilor rezidenţiale în care acestea se află sunt următoarele tipuri de informaţii foarte căutate.

 

În afară de pozele cu locuinţele, pe portalurile imobiliare din România, cei mai mulţi tineri sunt interesaţi şi de ştiri imobiliare şi de informaţii despre dezvoltatorii de locuinţe, în timp ce persoanele mature caută articole juridice sau articole de amenajări interioare (în special femeiele).

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI