TIOR

Vezi care este noul pol rezidential din Bucuresti!

Vezi care este noul pol rezidential din Bucuresti!O zonă începe încet-încet să se evidenţieze din punct de vedere rezidenţial în Bucureşti. În perimetrul Orhideea-Politehnică sunt în construcţie peste 1.600 de apartamente, în diverse ansambluri rezidenţiale din Bucureşti!

Din cauza livrărilor masive de proiecte de spaţii birouri, în zona situată între Orhideea şi Politehnică dezvoltatorii încep să mişte uşor-uşor lucrurile şi din punct de vedere rezidenţial. Ce înseamnă acest lucru? Investitorii mizează pe noi complexuri rezidenţiale, care vor oferi locuinţe pentru corporatiştii din proximitate.

Politehnica Park Residence, Cotroceni Residence, Onix Residence sau 20th Residence sunt doar dintre ansamblurile rezidenţiale aflate în diverse stadii de construcţie. În total, conform unor analize imobiliare, se pare că numărul unităţilor locative noi care vor fi livrate va depăşi 1.600.

De asemenea, nelipsite nu sunt nici apartamentele la închiriere. În jur de 600 de imobile sunt disponibile pentru cei care vor să fie chiriaşi, multe dintre acestea fiind scoase la închiriere de către investitorii care au cumpărat mai multe locuinţe în complexuri rezidenţiale special pentru a le închiria.

Tendinţa se păstrează – Prima Casă dictează ce se construieşte

La fel ca în multe dintre zonele din Bucureşti, şi în perimetrul despre care discutăm (Orhideea-Politehnică) cele mai multe apartamente la vânzare se încadrează în bugetul Prima Casă. Preţurile cele mai mici pe care le puteţi găsi încep de la aproximativ 45.000 euro, iar maximele depăşesc 200.000 euro, ultimele fiind, desigur, cazuri izolate.

Aşteptăm cu interes să vedem cât de mare va fi interesul pentru locuinţe noi al tinerilor corporatişti din această zonă a capitalei. Sperăm că dezvoltatorii imobiliari vor urma exemplul Politehnică-Grozăveşti şi în alte zone ale oraşului, precum cea de Nord, unde există un deficit foarte mare de oferte rezidenţiale.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI