Vestul Bucurestiului devine incet dar sigur noul centru rezidential

16-12-2015 / Blog rezidential

Vestul Bucurestiului devine incet dar sigur noul centru rezidentialZona de Vest a Bucureştiului devine încet dar sigur noul centru rezidenţial al oraşului. Ansamblurile rezidenţiale sunt foarte numeroase în această parte a capitalei, iar dezvoltatorii imobiliari construiesc din ce în ce mai multe blocuri noi.

 

Datorită planurilor măreţe de clădiri de birouri în zona vestică a Bucureştiului, cererea pentru rezidenţial va fi foarte mare. În consecinţă, dezvoltatorii imobiliari au luat măsuri şi au început să construiască tot mai multe blocuri noi.

 

20th Residence este unul dintre acestea. Ansamblul rezidenţial cuprinde 348 de apartamente, din care la vânzare mai sunt doar 76. Estimările reprezentanţilor proiectului sunt optimiste. Ei anticipează că vor epuiza stocul disponibil până la jumătatea anului viitor.

 

Exigent One şi Novum sunt alte complexuri rezidenţiale, care însă sunt în curs de dezvoltare în zona de Vest a Bucureştiului. Proiectele rezidenţiale vor avea 238, respectiv 480 de apartamente. Preţurile încep de la 48.000 euro, pentru garsonierele din Novum şi de la 43.500 pentru locuinţele de 1 cameră din Exigent One.

 

Şi alţi dezvoltatori imobiliari iau în calcul investiţii în partea de rezidenţial a zonei de Vest a Bucureştiului. Hercesa deţine un teren în zonă, unde intenţiona să construiască un ansamblu rezidenţial de 800 de apartamente, însă până acum nu a început proiectul.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.