TIOR

Vernescu Residence, un proiect rezidential de lux in centrul Bucurestiului

Vernescu Residence, un proiect rezidential de lux in centrul BucurestiuluiVernescu Residence este un proiect rezidenţial de lux, care va fi lansat la sfârşitul lunii octombrie. Complexul se află pe strada Sfinţii Voievozi, în apropiere de Centrul Bucureştiului şi găzduieşte 36 de apartamente noi şi moderne.

 

O companie cu capital israelian va lansa un proiect rezidenţial de lux în apropiere de Centrul Bucureştiului. Noul complex va avea 36 de apartamente, într-un imobil de 5 etaje. La vânzare vor fi garsoniere, apartamente de 2 camere, de 3 camere şi de 4 camere. Suprafeţele acestora se vor încadra între 62 mp construiţi şi 207 mp construiţi.

 

Locuinţele se vor preda complet finisate şi vor avea dotări conforme cu cele mai noi standarde de calitate, conform site-ului proiectului rezidenţial.

 

Interesant este că firma care a realizat ansamblul rezidenţial avea în plan să construiască, alături de austriecii de la Immofinanz, un complex de 1.000 de locuinţe noi în Băneasa, o investiţie de peste 150 de milioane de euro.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI