TIOR

Vastint construieste inca un ansamblu rezidential in Bucuresti

Vastint construieste inca un ansamblu rezidential in BucurestiVastint România anunţă construcţia unui ansamblu rezidenţial în Bucureşti, în apropiere de viitoarea staţie de metrou Străuleşti. Proiectul va fi mixt, asta însemnând că va cuprinde şi birouri.

Pe un teren de 48 de hectare din zona de Nord a Bucureştiului, Vastint România va construi un ansamblu rezidenţial, cel de-al doilea proiect cu o componentă rezidenţială al companiei care face parte din grupul Ikea.

„Este un pas important pentru Vastint România. Tranzacţia reprezintă o investiţie strategică pe termen lung, ce are în vedere dezvoltarea unui proiect mixt, predominant rezidenţial. În perioada care urmează vom începe să lucrăm la planificarea urbană“, spun oficialii Vastint România.

În afară complexului pe care îl va construi în apropiere de staţia de metrou Străuleşti, compania mai dezvoltă un ansamblu mixt, de birouri şi locuinţe, pe terenul fostei platforme Timpuri Noi, din centrul oraşului. Cea mai mare parte a proiectului va cuprinde birouri (100.000 mp), iar spaţiile rezidenţiale se vor întinde pe 50.000 mp. În prima faza vor fi ridicate 2 clădiri de birouri, de 30.000 mp.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI