TIOR

Vara de foc pentru Citadella Titan – vanzari record

Vara de foc pentru Citadella Titan – vanzari recordAnsamblul rezidenţial Citadella Titan, din Bucureşti, a fost alegerea a peste 50 de cumpărători în lunile de vara din anul 2015. Vânzările locuinţelor au cumulat 2,5 milioane euro.

 

184 apartamente au fost vândute în ansamblul rezidenţial Citadella Titan, din Bucureşti, de când a fost lansat proiectul. La vânzare mai sunt disponibile 40 de apartamente, aşa că gradul de ocupare a depăşit 80%.

 

În prezent, proiectele care beneficiază de Prima Casă şi TVA 5% sunt cele care se bucură de cel mai mare succes, o dovadă în acest sens fiind vânzările record din această vara de la Citadella Titan. Piaţa rezidenţială s-a dinamizat în ultimii 2 ani, iar pentru anul acesta estimăm rezultate mult mai bune faţă de anul trecut, atât că volum de tranzacţii, cât şi că valoare” a spus Andreea Comşa, managing director Premier Estate Management.

 

Ansamblul rezidenţial Citadella Titan se întinde pe o suprafaţă de aproape 8.000 mp. Lucrările la cele 2 blocuri din complex au fost finalizate la începutul anului 2010. Din cauza insolvenţei, vânzările au stagnat până în anul 2013.

 

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI