TIOR

Vanzarile din ansambluri rezidentiale, pe drumul cel bun

Vanzarile din ansambluri rezidentiale, pe drumul cel bunVânzările din ansambluri rezidențiale sunt pe drumul cel bun. Opus Land şi Impact Developer & Contractor sau Anchor Group, 2 din cei dezvoltatorii cu multe apartamente în Bucureşti au început să vândă din ce în ce mai multe apartamente în ansambluri rezidenţiale.

 

După ce în anul 2014, dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Cosmopolis, Opus Land, anunţă că au vândut 30 de apartamente lunar, în prima jumătate din anul 2015, vânzările au crescut cu 30%. Astfel, în perioada ianuarie-iunie 2015, în complexul rezidenţial Cosmopolis au fost vândute 240 de apartamente. Până la finalul anului, Opus Land speră să mai vândă încă 160 de locuinţe şi să mai finalizeze construcţia pentru încă 450 imobile.

 

Impact Developer & Contractor a început prima parte a anului 2015 cu 17 vânzări din stocul vechi de apartamente din ansamblul rezidenţial Greenfield. Din cele peste 250 de locuinţe din faza nouă a proiectului, reprezentanţii dezvoltatorului spun că în primele 5 luni ale anului au fost vândute 192 de unităţi locative. Proiectul Greenfield va continua, în plan fiind prevăzute 9 blocuri noi de apartamente.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI