TIOR

Vanzari excelente pentru Gardena Residence, cu o luna inainte de lansare

Vanzari excelente pentru Gardena Residence, cu o luna inainte de lansareCu mai bine de o lună înainte de finalizarea lucrărilor la ansamblul rezidenţial Gardena Residence, din zona de Sud a Bucureştiului, au fost rezervate 25% din locuinţe!


Locuinţele noi din România sunt la mare căutare. Apartamentele din ansamblul rezidenţial Gardena Residence, din zona Rahova-Măgurele, nu fac excepţie. Chiar dacă termenul de finalizare al lucrărilor pentru acest proiect rezidenţial este ianuarie 2016, au fost deja rezervate 25% din apartamente.


Conform Mihaelei Stan, Manager de Vânzări pentru ansamblul rezidenţial Gardena Residence, cele mai căutate au fost apartamentele de 2 camere, de 57 mp utili, care costă 37.100 euro şi apartamentele de 3 camere, de 87 mp utili, care costă 52.500 euro. De asemenea, stocul de locuinţe de la mansarda blocurilor din Gardena Residence a fost epuizat. Preţurile tuturor categoriilor de apartamente din complexul Gardena Residence sunt promoţionale, până la data de 15 decembrie 2015.


„Ne bucurăm să vă putem spune că ne apropiem cu paşi repezi de finalizarea proiectului Gardena Residence. Acum lucrăm la finisaje şi la amenajarea spaţiilor exterioare. Până în momentul de faţă, au fost rezervate 25% dintre apartamente şi cererea este în continuare destul mare, fapt ce ne încurajează să mai dezvoltăm şi alte proiecte în zona Măgurele în viitor”, a declarat Mihaela Stan, pentru DezvoltatorImobiliar.ro.


Despre ansamblul rezidenţial Gardena Residence


Gardena Residence este un ansamblu rezidenţial aflat în construcţie în zona Rahova-Măgurele. Accesul în ansamblul rezidenţial Gardena Residence se face direct din Şoseaua Atomiştilor, este securizat cu barieră şi este permis doar rezidenţilor şi oaspeţilor acestora.


Poziţionarea proiectului este foarte avantajoasă. Acesta se află în apropiere de de Cora Alexandriei, de linia de tramvai 32 şi de autobuzele 427, 453 şi 455 sau maxi taxi. Centura oraşului se află în imediata apropiere a ansamblului şi poate fi utilizată pentru a accesa diferite zone ale Capitalei.


Cumpărătorii primesc un loc de parcare gratuit. Pentru rezervările făcute din timp, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Gardena Residence oferă posibilitatea alegerii finisajelor dorite de clienți.


Printre alte facilitati mentionăm că locatarii beneficiază de un foişor din lemn cu grătar din cărămidă şi locuri de luat masă, loc de joacă pentru copii, numeroase spaţii verzi care au gazon, arbuşti şi pomi fructiferi.

 

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI