TIOR

Vanzari de active de 10 milioane de euro in martie pentru Casa de Insolventa Transilvania

Vanzari de active de 10 milioane de euro in martie pentru Casa de Insolventa TransilvaniaCasa de Insolvenţă Transilvania a vândut active imobiliare de 10 milioane de euro în luna martie. Printre proprietăţile pe care CITR le-a vândut sunt un penthouse din ansamblul rezidenţial Alia Apartments, 36 de case în Green City, o hala industrială din Bihor şi un teren din Timiş.

 

Cea mai scumpă tranzacţie imobiliară făcută de Casa de Insolvenţă Transilvania în martie este un penthouse vândut în ansamblul rezidenţial Alia Apartments, din Capitală. Preţul pentru care acesta a fost vândut a fost de 1 milion de euro. Apartamentul are o suprafaţă de 465 de mp şi se află la etajul al 19-lea.

 

Tot în luna martie, CITR a reuşit să vândă şi 36 de case din ansamblul rezidenţial Green City, din sudul Bucureştiului. Dezvoltatorul imobiliar Drapantex Investments S.R.L a fost cumpărătorul care mai achiziţionase şi în luna februarie 16 vile în complexul rezidenţial construit de către omul de afaceri Dumitru Bucşaru.

 

De asemenea, Casa de Insolvenţă Transilvania a finalizat şi procedurile de vânzare pentru o hala industrială din Bihor şi pentru un teren din Timiş.

 

"Activele imobiliare sunt în continuare investiţii de oportunitate. Există un interes tot mai ridicat pentru acestea, iar procesul reglementat de legea insolvenţei securizează şi certifica aceste investiţii", au declarat reprezentanţii Casei de Insolvenţă Transilvania.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI