TIOR

Vanzari de 1 milion de euro pentru ansamblul rezidential Evocasa Selecta

Vanzari de 1 milion de euro pentru ansamblul rezidential Evocasa SelectaDezvoltatorul imobiliar Adama a anunţat depăşirea sumei de un milion de euro la vânzările din ansamblul rezidenţial Evocasa Selecta, din Bucureşti. Complexul rezidenţial premium este alcătuit din 77 de apartamente noi.

 

După tranzacţionarea unei locuinţe de 3 camere, pentru 140.700 de euro (preţ fără TVA), în ansamblul rezidenţial Evocasa Selecta s-a depăşit borna de 1 milion de euro în vânzări. Conform dezvoltatorului imobiliar al proiectului, Adama, Evocasa Selecta a ajuns la un grad de vânzare de peste 60%.

 

Despre ansamblul rezidenţial Evocasa Selecta

 

Ansamblul rezidenţial Evocasa Selecta este un proiect premium al dezvoltatorului imobiliar Adama. Locuinţele din acest complex rezidenţial au finisaje de lux şi dotări pe măsură. Potrivit oficialilor Adama, cei care cumpără apartamente noi în ansamblul din zona Foişorului de Foc, din Bucureşti, sunt investitorii locali şi străini, oamenii de afaceri şi, în general, persoanele cu venituri lunare peste medie.

 

Complexul rezidenţial Evocasa Selecta este alcătuit din 77 de apartamente noi, de 2 ,3 şi 4 camere. Acestea sunt finisate la cheie şi dispun de uşi interioare Pinum, parchet Berti, plăci ceramice Marazzi sau obiecte sanitare Phillip Stark, toate  fiind branduri recunoscute şi apreciate.

 

Toţi locatarii din ansamblul rezidenţial Evocasa Selecta se pot bucura de pază asigurată 24 de ore din 24 şi de locuri de parcare subterane şi supraterane.

 

Preţurile apartamentelor noi din complexul rezidenţial Evocasa Selecta pornesc de la suma de 85.000 de euro (fără TVA) şi ajung până la 309.000 de euro (fără TVA). Unul dintre punctele forţe ale locuinţelor din ansamblul rezidenţial Evocasa Selecta este reprezentant de terase, care au dimensiuni de până la 150 de mp. Este şi cazul penthouse-ului de 3 camere de 309.000 de euro.

 

Aprecierea de care se bucură proiectul rezidenţial Evocasa Selecta a depăşit graniţele României. Anul trecut, ansamblul a fost recompensat cu premiul Highly Commended Award, la competiţia Internaţional Property Awards.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI