TIOR

Valoarea proiectului imobiliar Silver Mountain – 80 de milioane de euro

Valoarea proiectului imobiliar Silver Mountain – 80 de milioane de euroValoarea proiectului imobiliar aflat în insolvenţă, Silver Mountain (din Poiana Braşov), a fost estimată, de către administratorul judiciar, Euroinsol, la cel puţin 80 de milioane de euro. De curând, pentru acest proiect a fost finalizată o investiţie de aproximativ 2 milioane de euro, pentru amenajarea şi mobilarea a 110 apartamente de lux, a unui restaurant şi a unui club.

 

La ora actuală, Silver Mountain este alcătuit din 219 apartamente şi o zona mulţi-funcţională (formată din săli de conferinţe, club, spa, piscină şi sală de fitness). Iniţial, proiectul din Poiana Braşov a fost gândit în cinci faze de execuţie, la finele cărora complexul rezidenţial ar fi urmat să totalizeze 1.200 de locuinţe de vacanţă, 200 de camere de hotel şi zonă multifuncţională. Silver Mountain dispune de o suprafaţă de teren extrem de generoasă: 260.000 de metri pătraţi, în staţiunea Poiana Braşov.

 

Silver Mountain este un proiect din portofoliul firmei INR Management, care este în insolvenţă încă din luna august. Compania a reuşit să vândă doar 42 de apartamente în complex şi a încheiat antecontracte pentru încă 20 de locuinţe.

 

Conform lui Remus Borza, angajat al EuroInsol, administratorul judiciar al ansamblului, pentru anul viitor, în cadrul proiectul Silver Mountain, a fost anunţată construcţia unui hotel cu 600 de locuri de cazare, precum şi extinderea serviciilor de spa.

 

Sursa foto: bizbrasov.ro

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI