TIOR

Va continua programul Casa Verde si in 2014?

Va continua programul Casa Verde si in 2014?Programul Casa Verde ar putea continuă şi în 2014, în funcţie de nivelul încasărilor la Fondul de Mediu, potrivit declaraţiilor lui Atilla Korodi, ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice.

 

Casa Verde, unul dintre programele interesante ale Statului, ar putea continua şi anul acesta. În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, în Monitorul Oficial se anunţă că cele aproape 6.000 de dosare depuse în prima parte a anului 2011 au fost trimise pentru semnare către beneficiari. Restul de circa 10.000 de dosare trimise în a două parte a anului 2011 vor fi analizate şi evaluate înainte de a fi validate.

 

Casa Verde este un program prin care sistemele clasice de încălzire ale locuinţelor sunt înlocuite cu unele ecologice, prin energie eoliană sau solară. Acesta se adresează persoanelor fizice, care primesc o suma fixă de la bugetul Fondului pentru Mediu, în funcţie de sistemul de încălzire ales. Pentru instalarea panourilor solare se primeşte maximum 6.000 de lei, la fel ca şi pentru instalaţii de producere a energiei termice pe baza paleţilor, brichetelor sau a altor deşeuri netoxice. Cel mult 8.000 de lei primesc cei care doresc instalarea pompelor de căldură.

 

Cei care au vrut să-şi schimbe sistemul de încălzire şi-au trimis dosarele de finanţare nerambursabilă la agenţiile judeţene de mediu.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI