Avantaj Urban Invest - beneficii pentru clienții Urban Residence

17-09-2015 / Blog rezidential

Urban Invest a pregatit o surpriza clientilor sai – cardul AvantajUnul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Brașov, Urban Invest, a pregătit o surpriză clienților săi – programul de fidelizare Avantaj Urban Invest. Află care sunt beneficiile acestuia!

 

Începând cu data de 01 Iunie 2015  a fost lansat programul de fidelizare AVANTAJ URBAN INVEST. Practic, în baza cardului de fidelitate AVANTAJ URBAN INVEST, toţi clienţii URBAN INVEST beneficiază de numeroase discounturi cuprinse între 5-25%, în special la producătorii de mobilă şi decoraţiuni, pentru că acesta este următorul pas după achiziţionarea apartamentului.

 

Lista partenerilor nu se opreşte aici, fiind incluşi în acest program de fidelizare şi alţi parteneri din alte domenii precum: servicii utile pentru casă, servicii medicale, educaţie, îngrijire corporală, sport, restaurante & cafenele, organizări evenimente, timp liber, auto/moto, turism şi alte servicii. Special conceput în semn de mulţumire pentru toţi clienţii URBAN INVEST, programul de fidelizare AVANTAJ URBAN INVEST va fi permanent îmbunătăţit cu noi parteneri şi discounturi. 

 

Mai mult decât atât, din dorinţa de a construi o relaţie solidă cu toţi clienţii săi, care să reziste dincolo de procesul de vânzare, URBAN INVEST şi-a propus să lanseze și alte proiecte de fidelizare pentru toţi clienţii actuali şi viitori.

 

Noutăți despre proiectul Urban Residence

 

Ansamblul rezidenţial Urban Residence, dezvoltat de către compania URBAN INVEST, este într-o permanentă extindere și va avea la final 1.500 de apartamente noi. Dacă până acum s-au vândut 400 de apartamente în cadrul acestui proiect, în această toamnă vor fi puse la vânzare alte 300 de apartamente cu suprafeţe generoase, cu una, două sau chiar trei terase, cu multiple spaţii de depozitare, boxe beci şi cu o gamă cât mai variată de finisaje.

 

Noile proiecte vor avea de asemenea parcări subterane precum şi două lifturi de ultimă generaţie pe fiecare scară. Ansamblul rezidențial Urban Residence va fi completat perfect cu numeroase alei de acces, spaţii de joacă, spaţii de relaxare în aer liber şi, nu în ultimul rând, gazon, elemente întânite în toate proiectele dezvoltatorului.

 

Cine este Urban Invest

 

Prezent pe piaţa imobiliară din Braşov de peste 8 ani, URBAN INVEST a reuşit de-a lungul timpului să câştige încrederea clienţilor oferindu-le calitate pe termen lung. Mai mult decât atât, calitatea lucrărilor s-a dovedit un factor important în decizia clienților de a achiziționa o locuință încă din faza de proiect.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.