TIOR

UpGround, promovat de portalul DezvoltatorImobiliar.ro

UpGround, promovat de portalul DezvoltatorImobiliar.roAnsamblul rezidenţial UpGround a intrat în rândul partenerilor celui mai mare portal de ansambluri rezidenţiale din România, DezvoltatorImobiliar.ro! De acum, pe www.dezvoltatorimobiliar.ro poţi găsi oferta de locuinţe din complexul rezidenţial UpGround.

Unul dintre cele mai selecte ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, UpGround, a ales promovarea rezidenţială oferită de portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Complexul UpGround este situat în sectorul 2 al Bucureştiului, pe Strada Fabrica de Glucoză (în centrul zonei de afaceri din Nordul capitalei) şi cuprinde 2 clădiri de apartamente de lux (cu regim de înălţime 3S+P+16), cu 4 scări fiecare. Există un număr maxim de 5 apartamente pe nivel, fiecare scară fiind dotată cu câte 2 lifturi rapide Schindler şi 2 scări de urgenţă.

Ansamblul rezidenţial Upground pune la dispoziţia locatarilor un număr mare de modalităţi de relaxare şi de petrecere a timpului liber. În incinta acestuia se află unul dintre cele mai mare cluburi de fitness & spa din Capitală, WorldClass Underground, dar şi câteva restaurante de top, precum Q`s Inn ori Cervo, pizzeria Pizza Factory sau cofetăria Sweet Lounge. Toate cele menţionate mai sus se adaugă unităţilor bancare, poştei, clinicilor medicale, unei agenţii de turism sau unei grădiniţe care se află în interiorul ansamblului.

Accesul în fiecare scară se face prin recepţia proprie, unde va fi prezent în permanență personal de pază. Spaţiul verde din cadrul complexului beneficiază de iluminat ambiental. Accesul în complex este restricţionat de bariere supravegheate în permanență de o societate de pază. Accesul în parcarea subterană este dotat cu rampe cu încălzire.

Siguranţa ridicată a locuinţelor din cadrul ansamblului Upground este certificată de nivelul sporit de securitate la intrarea în incinta acestuia. Pentru asta există sisteme de citire a cardurilor magnetice, atât la intrarea în imobile, cât şi la intrarea în parcările subterane. De asemenea, sistemul video Intercom este o soluţie excelentă pentru monitorizarea fiecărei persoane care pătrunde în clădirile din ansamblu.

Pentru oferta de apartamente, puteți vizita pagina ansamblului rezidențial UpGround de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI