Unde si cate locuinte se construiesc in Romania

30-05-2015 / Blog rezidential

Unde si cate locuinte se construiesc in Romania3.355 de autorizaţii de construcţie pentru locuinţe au fost eliberate în luna aprilie din anul 2015 în România. Faţă de martie, avem o creştere de peste 3%. Vezi zonele cu cele mai multe locuinţe noi la orizont!

 

Surpriză în rezidenţial – după luni întregi în care zona Bucureşti-Ilfov a dominat piaţa de locuinţe noi, în luna aprilie alte zone din ţară au beneficiat de un interes mai mare din partea dezvoltatorilor. Conform INS, cel mai mult a crescut numărul autorizaţiilor de construcţie pentru locuinţe în zona Sud-Muntenia, cu 126 unităţi în plus faţă de luna martie. De asemenea, şi în zonele de Nord-Vest, Sud-Vestul Olteniei şi în Vest au fost creşteri, în timp ce în Bucureşti şi Ilfov a fost raportat un regres notabil, de 100 de autorizaţii pentru locuinţe noi.

 

De-a lungul primelor 4 luni ale anului 2016, în ţara noastră au fost eliberate peste 10.500 autorizaţii pentru locuinţe, cu aproape 2% mai mult faţă de primele 4 luni de anul trecut.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.