TIOR

Unde se vor construi cele mai multe cladiri rezidentiale din Romania?

Unde se vor construi cele mai multe cladiri rezidentiale din Romania?Potrivit unui comunicat de presă al Institutului Naţional de Statistică, în zone precum Bucureşti-Ilfov, zona de Vest sau Transilvania s-au putut observa creşteri susţinute ale numărului de autorizaţii de construcţii pentru clădiri rezidenţiale.

 

Zonele din România unde se vor construi cele mai multe clădiri rezidenţiale

 

În primele 10 luni din 2013, în Capitală şi în judeţul Ilfov a crescut cu 403  numărul de autorizaţii eliberate pentru clădiri rezidenţiale, în comparaţie cu primele 10 luni din 2012. Şi în zona de Vest a ţării perspectivele sunt îmbucurătoare: s-au înregistrat creşteri de 291 de autorizaţii, în vreme ce în Transilvania numărul a urcat cu 90 de unităţi.

 

Cum nu totul poate fi roz, există şi regiuni ale României cu scăderi ale autorizaţiilor de clădiri rezidenţiale, precum zona de Nord-Est, Muntenia şi Oltenia. Cea mai mare scădere a fost notată în Nord-Est (-777 autorizaţii eliberate).

 

În perioada 1 ianuarie 2013 – 31 octombrie 2013 au fost semnate peste 32.000 de autorizaţii de construcţie pentru clădiri rezidenţiale. În octombrie au fost eliberate 3.258 de autorizaţie, 62% dintre acestea pentru construcţii în mediul rural.

 

Institutul Naţional de Statistică emite comunicate de presă în fiecare lună, în legătură cu autorizaţiile de construire eliberate pentru clădiri.

 

Sursa foto: gandul.info

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI