TIOR

Unde se construiesc cele mai multe case si apartamente in Romania?

Unde se construiesc cele mai multe case si apartamente in Romania?Numărul construcţiilor de case şi apartamente din zona Bucureşti-Ilfov este în creştere constantă în ultimii ani. Doar în primele 9 luni din 2014 s-au înregistrat 4.721 de autorizaţii pentru construcţii rezidenţiale în Capitală şi în Ilfov, cu 35% mai multe faţă de aceeaşi perioadă de anul trecut.

 

Tendinţa de creştere a pieţei rezidenţiale din zona Bucureşti-Ilfov este clară, după ce Institutul Naţional de Statistică a publicat cele mai noi informaţii referitoare la numărul autorizaţiilor pentru construcţii de case şi apartamente în această regiune. Astfel, în Capitală şi în Ilfov se construiesc cele mai multe locuinţe noi din ţară. Spre exemplu, în septembrie s-au eliberat 769 de autorizaţii rezidenţiale, mai multe cu aproape 40% faţă de august.

 

În primele 6 luni ale anului 2014, doar aici s-au finalizat 3.500 de locuinţe noi, iar până la sfârşitul anului se aşteaptă alte 4.500 de case şi apartamente, cele mai multe din ultimii 10 ani. La nivel naţional, în perioada ianuarie-iunie 2014 s-au ridicat 17.582 de locuinţe.

 

Ești interesat de o casă în Ilfov? Vezi oferta de case din Ilfov, de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI