TIOR

Unde isi cauta romanii informatiile cand vor sa-si cumpere o locuinta?

Unde isi cauta romanii informatiile cand vor sa-si cumpere o locuinta?Procesul de cumpărare al unei locuinţe este unul îndelungat, ce presupune o documentare temeinică din partea clienţilor. Care sunt principalele surse de informare pe care le verifică aceştia înainte de a-şi cumpăra o casă sau un apartament?

 

Site-urile de imobiliare oferă cele mai relevante informaţii pentru românii care sunt în căutarea unei locuinţe, se arată în valul 4 al studiului ImoResearch, realizat de grupul de marketing şi cercetare de piaţă ElQual, la un târg imobiliar din septembrie 2014. 78% dintre respondenţii cercetării au declarat că această sursă de informare este cea mai importantă în procesul de achiziţie al unei locuinţe.

 

Târgurile imobiliare şi recomandările de la cunoscuţi sunt următoarele cele mai importante menţiuni ale românilor care vor să cumpere locuinţe, cu 15%, respectiv 5% dintre menţiuni.

 

Pentru că portalul DezvoltatorImobiliar.ro este consecvent în explorarea comportamentului cumpărătorilor de locuinţe din România, am colaborat cu grupul de marketing şi cercetare de piaţă ElQual pentru realizarea unui nou studiu ImoResearch, în luna septembrie 2014. Rezultatele cercetării au fost comparate cu cele din mai 2014, la precedentul târg imobiliar de profil.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI