TIOR

Unde gasesti locuinte noi sub 30.000 de euro in Bucuresti?

Unde gasesti locuinte noi sub 30.000 de euro in Bucuresti?După ani întregi în care preţurile apartamentelor din Bucureşti au scăzut, în ultimele luni piaţă imobiliară s-a stabilizat. Cu toate acestea, oferta de locuinţe noi foarte ieftine este în continuare bogată în Capitală. Iată unde găseşti locuinţe noi în București la preţuri chiar şi de sub 30.000 de euro.


Berceni

Cartierul Berceni, din Bucureşti, este cunoscut pentru ansamblurile rezidenţiale unde găseşti apartamente foarte ieftine. Spre exemplu, în complexul Vista Rezidenţial Berceni, care se construieşte în spatele Mall-ului Grand Arena, cele mai accesibile locuinţe noi sunt garsonierele de 30 mo utili, cu preţuri de pornire de la 21.500 de euro. Prima faza a ansamblului rezidenţial va fi finalizată în prima jumătate a anului 2014 şi va pune la dispoziţie locatarilor şi o promenadă comercială, cu o mulţime de magazine, showroom-uri, săli de sport sau restaurante.

Tot în cartierul Berceni găseşti garsoniere şi mai ieftine în complexul rezidenţial Viva Residence 4, la preţuri foarte mici, pornind de la 19.500 de euro (TVA inclus)!


Vitan

Vrei să-ţi cumperi o garsonieră nouă, într-o zonă mai centrală? Rin Grand Residence poate fi o soluţie pentru tine! Cele mai ieftine garsoniere la vânzare de aici costă 29.000 de euro! Pentru că discutăm despre o locuinţa aflată într-un hotel, că şi locatar beneficiezi de servicii all-inclusive: galerie de shopping, centru wellness, restaurante sau spaţii de divertisment, toate oferite în cadrul Rin Grand Residence.


Vezi aici oferta de locuinţe noi din Rin Grand Residence


Titan

În partea de est a Bucureştiului, în zona Titan, complexul rezidenţial Titan Trapezului Residence dispune de o oferta de locuinţe noi foarte accesibile că preţ. Aici, garsonierele se vând la preţuri de pornire de 20.000 de euro, iar apartamentele de 2 camere au şi ele preţuri foarte bune, de la 26.000 de euro! Ansamblul este situat foarte aproape de staţia de metrou 1 Decembrie 1918, aşa că ai încă un motiv pentru a-l vizita.

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI