TIOR

Unde gasesti cele mai ieftine case noi din Ilfov?

Unde gasesti cele mai ieftine case noi din Ilfov?Numărul mare de ansambluri rezidenţiale din judeţul Ilfov a dus la o scădere importantă de preţuri, mai ales pe segmentul de case noi. Acum, în multe complexuri de locuinţe noi găseşti oferte de case la preţuri foarte atractive în Ilfov. Care sunt acestea?

 

Good Residence, Hera Residence sau Corbeanca Park sunt doar câteva dintre ansamblurile rezidenţiale de case din Ilfov cu preţuri foarte accesibile. Spre exemplu, în Good Residence, din localitatea Baloteşti, cele mai ieftine case noi au preţuri de 74.900 euro (case duplex, de 4 camere, cu suprafeţe de 100 mp utili şi teren de 300 mp). TVA-ul este inclus în preţ.

 

În Corbeanca Park, un complex rezidenţial din Corbeanca, poţi alege o casă de 85.000 euro (fără TVA), cu suprafaţă utilă de aproape 100 mp şi teren de 250 mp.

 

În Domneşti, localitate tot din Ilfov, clienţii care vor să-şi cumpere case ieftine pot alege modelul de 69.900 euro, de 3 camere şi 120 mp utili. Locuința se află în Hera Residence.

 

Vezi oferta de case din Ilfov, de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI