TIOR

Unde gasesti cele mai ieftine apartamente noi de 2 camere din Bucuresti?

Unde gasesti cele mai ieftine apartamente noi de 2 camere din Bucuresti?Îţi doreşti să te muţi într-un apartament nou? Te-ai orientat spre o locuinţă de 2 camere, însă banii sunt o problema? Noi îţi prezentăm cele mai ieftine apartamente noi de 2 camere din Bucureşti, în speranţa că te vom ajută să găseşti ce ţi se potriveşte!Apartamente de 2 camere de la 25.500 de euro, în Berceni

 

Cele mai ieftine apartamente noi de 2 camere promovate pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro sunt cele din sudul Bucureştiului. Spre exemplu, o locuinţă de 2 camere în ansamblul rezidenţial Viva Residence 4, din cartierul Berceni costă doar 25.500 de euro (TVA inclus). Apartamentele au 37 de mp utili, un dormitor spaţios, de 12 mp şi bucătăria open space.

 

Vezi aici oferta de apartamente si garsoniere noi din Berceni.26.000 de euro pentru un apartament de 2 camere din Titan

 

Cu numai 26.000 de euro (TVA inclus) poţi găsi apartamente noi de 2 camere în zona Titan (metrou 1 Decembrie 1918). Este vorba despre locuinţe de 35 mp utili, în ansamblul rezidenţial Titan Trapezului Residence. Apartamentele vor fi gata în luna mai 2014 şi vor fi dotate cu centrale termice individuale şi calorifere, obiecte sanitare şi mobilă în baie, contorizări individuale la utilităţi, uşi metalice la intrare şi gresie, faianţă şi parchet de import.

 

Vezi aici toate ofertele de apartamente noi din zona Titan.În Militari ai la dispoziţie apartamente noi de 2 camere de la 30.000 de euro

 

În zona de Vest a Bucureştiului poţi alege din stufoasa ofertă de apartamente noi a unuia dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale din România, Militari Residence. Apartamente noi de 2 camere se vând  aici la preţuri ce încep de la 30.000 de euro (TVA inclus). Suprafaţa utilă foarte mare (50 de mp), dar şi avantajul de a locui într-un mini-orăşel sunt motivele pentru care ai putea să iei în calcul opţiunea Militari Residence, dacă ești în căutare de apartamente noi de 2 camere.

 

Vezi aici mai multe oferte de apartamente noi din zona Militari.

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI