TIOR

Unda verde pentru 2 ansambluri rezidentiale din Brasov

Unda verde pentru 2 ansambluri rezidentiale din BrasovConsiliul Local din Municipiu a dat avizul Planului Urbanistic Zonal pentru 2 noi ansambluri rezidenţiale din Braşov: unul dintre aceste complexuri va fi construit de către dezvoltatorul Isaran, iar celălalt se va numi Alphaville 3.

Pe străzile Nicolae Labiş şi Vasile Alecsandri, dintr-una din cele mai dezvoltate zone rezidenţiale (Tractorul) se vor ridica 2 noi ansambluri rezidenţiale în Braşov. Ambele complexuri au primit avizul Consiliului Local din Municipiu.

Dezvoltatorul imobiliar Isaran va livra primul ansamblu rezidenţial, de pe strada Nicolae Labiş. Conform PUZ-ului, se vor ridică 2 blocuri de apartamente, de câte 10 etaje. Preţul unui apartament în aceste imobile o să varieze între 539 de euro/mp construit, pentru un apartament de 2 camere de 91,3 mp şi între 466 euro/mp construit, pentru un apartament de 4 camera de 171 mp. Fiecare locuinţă va beneficia de un loc de parcare.

Celălalt nou ansamblu rezidenţial din Braşov pentru care a fost dat avizul este Alphaville 3. Proiectul se va dezvolta pe Strada Vasile Alecsandri şi va cuprinde tot 2 blocuri de apartamente, de data aceasta de 11 etaje. Proiectul va avea 2 etape: în prima fază se vor construi 56 de locuinţe, cu tot atâtea locuri de parcare (22 locuri subterane şi 34 supraterane), iar în cea de-a doua fază se vor construi alte 116 locuinţe, până la finalul anului 2017.

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro promovează deja mai multe ansambluri rezidențiale din Brașov, precum Avantgarden 3, Urban Residence, Iris Residence Brașov, Safety Residence, Sânpetru Residence, Dynamic Residence sau Evocasa Viva.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI