Un roman a ridicat un bloc pentru a-si construi penthouse-ul perfect

21-08-2014 / Blog rezidential

Un roman a  ridicat un bloc pentru a-si construi penthouse-ul perfectUneori, trebuie să faci sacrificii ca să obţii ce-ţi doreşti. Exact acest lucru l-a făcut un antreprenor român, care a construit un întreg bloc în zona Mihai Bravu, din Bucureşti, pentru a-şi ridica penthouse-ul perfect.

 

Casa unui antreprenor român este exact cum a visat-o. 800 de metri pătraţi, vedere panoramică superbă asupra Bucureştiului, sală de fitness privată, terasă uriaşă şi un acvariu de recif cu o capacitate de 5.000 de litri.

 

Bucureşteanul s-a hotărât să-şi construiască singur penthouse-ul, însă pentru asta a ridicat un bloc de 20 de locuinţe. Toate acestea au fost vândute, cu excepţia penthouse-ului de la etajele 6 şi 7, pe care antreprenorul l-a păstrat pentru el.

 

Apartamentul are 550 de metri pătraţi utili, sală de fitness de 55 meri pătraţi la subsol, lift privat, terasă de aproape 200 metri pătraţi, cu zona de relaxare, jacuzii şi zonă verde, unde au fost plantaţi arbuşti din Belgia. Penthouse-ul are sistem electronic de control pentru temperatura din camere, dar şi jaluzele electronice. Fiecare camere a locuinţei are baie proprie.

 

Proprietatea a fost scoasă recent la vânzare, la preţul de 490.000 de euro. Aceasta include şi 4 locuri de parcare.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.