TIOR

Un nou ansamblu rezidential exclusivist, in Bucuresti

Un nou ansamblu rezidential exclusivist, in BucurestiAu început lucrările pentru ansamblul rezidenţial One Herăstrău Park, un proiect exclusivist din zona de Nord a Bucureştiului. Complexul va fi localizat pe strada Nicolae Caramfil şi va fi alcătuit din mai multe blocuri de locuinţe şi spaţii birouri, cu subsoluri, parter şi încă 11 etaje.

 

Noul ansamblu rezidenţial din Nordul Bucureştiului este dezvoltat de către One United Properties, cel care a construit şi proiectul One Floreasca Lake şi Madrigalului Residence. Aceste 2 ansambluri rezidenţiale din Bucureşti ocupă o suprafaţă totală de 13.000 mp (9.000 mp în One Floreasca Lake şi 4.000 mp în Madrigalului Residence).

 

Complexul rezidenţial One Floreasca Lake va mai avea o fază de construcţie, care va mari suprafaţă proiectului cu încă 6.000 mp. De asemenea, One United Properties ar putea să mai livreze un ansamblu rezidenţial în Bucureşti, în apropiere de piaţă Charles de Gaulle.

 

Toate aceste proiecte rezidenţiale din Nordul Bucureştiului întăresc ideea că piaţa de locuinţe noi, de lux, din oraş este în expansiune. Mai mulţi dezvoltatori pregătesc sau au livrat deja complexuri în Centrul, Nordul şi în cele mai bune zone ale Bucureştiului.

 

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI