TIOR

Un dezvoltator imobiliar roman ridica peste 300 de apartamente pe Splaiul Independentei

Un dezvoltator imobiliar roman ridica peste 300 de apartamente pe Splaiul IndependenteiUn dezvoltator imobiliar român a pornit un proiect rezidenţial de peste 300 de apartamente pe Splaiul Independenţei, din Bucureşti, în vecinătatea staţiei de metrou Petrache Poenaru.

 

Cu ajutorul firmei sale, Imob Construct Center, un dezvoltator imobiliar român a dat startul unui ansamblu rezidenţial amplasat pe Splaiul Independenţei. Lucrările au început încă de la sfârşitul anului trecut, pe terenul de 6.200 mp pe care compania Imob Construct Center l-a cumpărat de la Europa Group Towers, care a intrat între timp în faliment.

 

Proiectul rezidenţial presupune construcţia a 3 blocuri de câte 10 etaje, care vor găzdui numai puţin de 330 de locuinţe. Potrivit informaţiilor, până la sfârşitul lunii octombrie din 2015 acestea vor fi finalizate şi se vor vinde la cheie.

 

În afară de ansamblul pe care îl construieşte pe Splaiul Independenţei, dezvoltatorul imobiliar mai are în portfoliu şi alte proiecte similare, majoritatea de apartamente în Militari.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI