TIOR

Un dezvoltator imobiliar investeste 3 milioane de euro in nordul Bucurestiului

Un dezvoltator imobiliar investeste 3 milioane de euro in nordul BucurestiuluiUn dezvoltator imobiliar investeşte 3 milioane de euro în nordul Bucureştiului. Acesta va construi 9 blocuri noi de locuinţe în zona mai sus menţionată. Află mai multe informaţii despre acest subiect!

 

Dezvoltatorul imobiliar Impact investeşte 3 milioane de euro pentru construirea a 9 blocuri noi de locuinţe în nordul Bucureştiului. Impact a semnat un contract de 3 milioane de euro cu firma Devbon S.R.L. Blocurile vor avea câte 5 etaje şi parter, potrivit informaţiilor din piaţă.

 

Impact este unul dintre cei mai mari şi mai vechi dezvoltatori imobiliari din România. De-a lungul anilor, compania a a investit peste 230 de milioane în proiecte rezidenţiale, în diverse zone ale Bucureştiului, dar şi în câteva oraşe din provincie.

 

Apetitul dezvoltatorilor imobiliari a început din nou să crească, în special în zona de nord a Bucureştiului. Numărul de ansambluri rezidenţiale noi, atât de case, cât şi de apartamente, s-a mărit considerabil în ultimii 3-4 ani, iar proiectele continuă să se dezvolte. Preturil au coborît şi ele foarte mult, lucru ce îi îmbie pe potenţialii cumpărători, care preferă acum să locuiască în clădiri recente, decât să se mute în blocuri vechi, din alte părţi ale Capitalei.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI