TIOR

Un dezvoltator belgian construieste un ansamblu rezidential in Iasi

Un dezvoltator belgian construieste un ansamblu rezidential in IasiUn dezvoltator imobiliar belgian, Sever Alain Rocsin, va construi un ansamblu rezidenţial de case în Iaşi, pe strada Viticultori. În total vor fi livrate 70 de locuinţe.

Străinii sunt tot mai interesaţi să construiască ansambluri rezidenţiale în România. Unul dintre aceştia, omul de afaceri Sever Alain Rocsin, din Belgia, a depus deja actele pentru eliberarea autorizaţiilor necesare pentru un proiect de locuinţe în Iaşi.

Dezvoltatorul are la activ mai multe proiecte rezidenţiale în Bucureşti

„Domnul Rocsin a derulat mai multe proiecte imobiliare în Bucureşti. În prezent suntem în faza obţinerii autorizaţiilor. Cel mai probabil, ansamblul va avea 70 de case, variate ca suprafaţă. Spre exemplu, o casă de 100 de metri pătraţi va avea un teren adiacent de 250 de metri pătraţi”, a declarat Laura Tucan, reprezentanta dezvoltatorului pentru arenaconstruct.net.

Ce tipuri de case vor fi construite?

Conform informaţiilor, vor fi 2 tipuri de case în noul ansamblu rezidenţial din Sibiu: locuinţe cu regim de înălţime S/D + P + 2 E şi locuinţe cu regim de înălţime S/D + P + 1 E + M. Dezvoltatorul doreşte că o suprafaţă importantă din ansamblu să fie alocată zonelor de servicii şi comerţ pentru locuitori. Terenul pe care va fi ridicat ansamblul măsoară 4,9 hectare.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI