TIOR

Un bloc de apartamente noi, gata de lansare in centrul Bucurestiului

Un bloc de apartamente noi, gata de lansare in centrul BucurestiuluiO companie cu acţionariat spaniol, Mar Urban Construct, va lansa în Bucureşti un bloc de apartamente noi. Acesta este amplasat chiar în centrul oraşul şi va cuprinde doar apartamente noi de 2 camere.

 

În maximum 2 luni oferta de apartamente noi se va îmbogăţi în Bucureşti. Compania Mar Urban Construct va lansa un bloc de locuinţe în centrul oraşului, în zona Unirii. Cum imobilul este aproape de finalizare (în prezent se lucrează la finisaje) viitorii proprietari se vor putea muta în apropierea lunii aprilie.

 

Blocul construit în centrul Bucureştiului va fi format din 34 de locuinţe. Dintre acestea, 7 apartamente noi au fost deja cumpărate, din stadiul de proiect.

 

Situat pe strada Poiana Florilor, la o distanţă mică de Piaţa Unirii, imobilul de apartamente noi găzduieşte doar locuinţe de 2 camere, care se vând la preţuri ce încep de la 69.000 de euro (fără TVA).

 

Potrivit oficialilor companiei, investiţia în imobilul de apartamente noi a fost de circa 3 milioane de euro.

 

De puţin timp, o altă companie cu acţionariat spaniol, Gran Via, a anunţat lansarea primului bloc de apartamente noi din cadrul proiectului Timişoara 58 Apartments. Află mai multe detalii despre acesta de aici.

 

Sursa foto: gandul.info

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI