Ultimele 9 apartamente libere in ansamblul Nicolae Grigorescu Residence

18-10-2015 / Blog rezidential

Ultimele 9 apartamente libere in ansamblul Nicolae Grigorescu ResidenceAu mai rămas doar 9 apartamente de vânzare în ansamblul rezidențial Nicolae Grigorescu Residence, din cartierul bucureștean Titan. Restul de 88 de locuințe au fost vândute într-un timp record!

 

Doar 9 apartamente de 2 camere mai sunt la vânzare în ansamblul rezidențial Nicolae Grigorescu Residence, din Titan. Locuințele libere au suprafețe de 51 și 52 mp utili și costă 67.000 euro, respectiv 67.500 euro (TVA inclus).

 

Complexul Nicolae Grigorescu Residence este format din 96 de locuințe (80 de apartamente de 2 camere și 16 duplexuri de 4 camere, situate la ultimul etaj al imobilului). Locatarii ansamblului beneficiaza de o mulțime de facilități ale zonei, precum supermarket-urile Mega Image și Lidl - Fizicienilor, hipermarket-ul Auchan Vitan, centrul comercial Iris Mall Titan sau Parcul IOR. De asemenea, în apropiere de Nicolae Grigorescu Residence se contruiește un nou mall din București: Park Lake Titan.

 

Persoanele care cumpără o locuință în ansamblul rezidențial Nicolae Grigorescu Residence pot opta și pentru un loc de parcare la demisol (la prețul de 5.000 euro), sau la exterior (la prețul de 3.000 euro).

 

Locuințele din ansamblul rezidențial Nicolae Grigorescu Residence sunt dotate cu centrale proprii, calorifere, parchet, faianță, uși de intrare din metal, uși interioare celulare, tâmplarie PVC 4 camere cu geam tip termopan de culoare maro, instalații termice, electrice și sanitare ROMSTAL iar balcoanele sunt închise. De asemenea, apartamentele dispun de toate utilitățile (curent, apă, canalizare, gaz, CATV, telefon, apometre și Internet).

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.