Uita de comision si cumpara direct de la dezvoltator!

12-02-2016 / Blog rezidential

Uita de comision si cumpara direct de la dezvoltator!DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai mare portal de locuinţe rezidențiale, este singurul site din România unde găseşti doar oferte de case şi apartamente direct de la dezvoltator, toate fără comision. Uită de site-urile imobiliare care percep comisioane şi găseşte-ţi locuinţa dorită pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro, fără costuri suplimentare!

Încă din momentul lansării portalului DezvoltatorImobiliar.ro, în luna aprilie 2013, politica site-ului a fost să ofere utilizatorilor săi variante de locuinţe direct de la dezvoltator, fără a se percepe niciun comision din partea agenţiilor sau companiilor imobiliare.

Cum ajungi direct la dezvoltator?

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro te pune în legătură directă cu dezvoltatorii imobiliari sau cu reprezentanţii exclusivi ai ansamblurilor rezidenţiale pentru a-ţi cumpăra casă ideală. Prioritatea portalului este că tu să găseşti locuinţa pe care ţi-o doreşti, iar, datorită ofertei foarte bogate (peste 1.300 de apartamente şi case sunt disponibile pe DezvoltatorImobiliar.ro) lucrurile devin mult mai simple pentru tine.

DezvoltatorImobiliar.ro acoperă ofertele rezidenţiale din 2 dintre cele mai mari judeţe ale României, Braşov şi Bucureşti. De asemenea, sunt disponibile numeroase locuinţe şi în judeţul Ilfov, Prahova, Sibiu, Constanţa şi Bacău, iar această listă este în continuă creştere.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi portalul DezvoltatorImobiliar.ro, să descoperi ofertele de locuinţe care te interesează şi să contactezi direct dezvoltatorul sau compania care se ocupă de vânzările din ansamblul rezidenţial respectiv. Poţi face asta fie prin intermediul unui e-mail, fie prin intermediul unui apel telefonic, întrucât datele de contact direct ale dezvoltatorilor imobiliari sunt prezente pe toate paginile ansamblurilor rezidenţiale şi ale ofertelor imobiliare.

DezvoltatorImobiliar.ro îţi garantează că vei plăti doar contravaloarea fiecărei locuinţe, fără să fii nevoit să achiţi vreun comision, precum în cazul celorlaltor site-uri imobiliare!

Serviciile unice ale portalului DezvoltatorImobiliar.ro te ajută să iei decizia de cumpărare din faţa calculatorului

Pentru că orice achiziţie a unei locuinţe este un pas important în viaţa oricăruia dintre noi, portalul DezvoltatorImobiliar.ro, inovatorul absolut al pieţei imobiliare din România, îţi pune la dispoziţie o mulţime de unelte care să te ajute să alegi casa sau apartamentul potrivit pentru tine încă din faţa calculatorului: tururile virtuale (acestea sunt practic vizionari online interactive 360 ale ansamblurilor rezidenţiale şi ale locuinţelor), fotografiile profesionale, prezentările video, filmările aeriene (cele mai spectaculoase modalităţi de promovare pentru proprietăţile imobiliare), schiţele, hărţile cu localizarea exactă a fiecărui proiect rezidenţial, descrierile detaliate ale ansamblurilor rezidenţiale şi locuinţelor, interviurile video cu jucătorii din piaţă şi multe altele!

Ne-am propus să schimbăm total modalitatea de promovare a ofertelor imobiliare din România. Am pregătit numeroase inovații pentru anul 2016.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.