TIOR

Trump World Towers, cea mai inalta cladire rezidentiala din S.U.A

Trump World Towers, cea mai inalta cladire rezidentiala din S.U.ATrump World Tower este cea mai înaltă clădire rezidențială din S.U.A. Descoperă secretele acesteia din articolul nostru.

 

Trump World Tower este situată în New York.  Construită de către magnatul American Donald Trump in 2001, clădirea are o înălțime de  peste 264 de metri si 72 de etaje. Aceasta adăpostește studiouri, dar și apartamente noi de 2 și 3 camere sau penthouse-uri luxoase.

 

 În clădirea rezidențială Trump World Tower, locatarii se bucură de un confort la standarde de excepție. Mesele se pot lua la unul dintre cele mai luxoase restaurante asiatice din zonă, aflat chiar la parter. Grădina și curtea interioară a clădirii rezidențiale sunt foarte întinse și oferă o priveliște minunată. De asemenea, de la ferestrele apartamentelor, se poate admira orașul New York, în toată splendoarea sa. Fiecare locatar dispune de serviciile unui valet. Pentru cei care savurează un vin bun, li se pune la dispoziție o pivniță în care se află cele mai alese băuturi.

 

Costul construcției clădirii rezidențiale Trump World Center a fost estimat la peste 300 de milioane de dolari. Un studio nou aici valorează in jur de 600.000 de dolari. Penthouse-urile ajung și până la 30 de milioane de dolari. Cei care doresc să închirieze un apartament nou în clădirea rezidențială din New York pot plăti până la 5.000 de dolari pe lună.

 

În clădirea rezidențială Trump World Center au fost filmate câteva ediții din foarte cunoscutul show american  “Ucenicul”.

 

Sursa foto: wirednewyork.com

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI