TIOR

Toamna a venit cu vanzari record in ansamblul Greenfield

Toamna a venit cu vanzari record in ansamblul GreenfieldPrima lună a toamnei a venit cu vânzări record în ansamblul rezidenţial Greenfield, din Băneasa, 87 de apartamente noi şi-au găsit proprietarul în Greenfield, în luna septembrie.

 

Într-o lună au fost vândute aproape la fel de multe locuinţe ca în întreg anul trecut, în ansamblul rezidenţial din Băneasa, Greenfield. Septembrie a fost cea mai fructoasă lună de anul acesta pentru proiect, în condiţiile în care au fost vândute 87 de apartamente, cu doar 13 mai puţine decât volumul total de vânzări din anul 2014.

 

În septembrie am vândut 87 de apartamente în Greenfield, este un record. Cifra este aproape de volumul vândut în întreg anul trecut (100 de apartamente). Cu prevanzari de circa 450 de apartamente suntem în grafic să ne atingem indicatorul bugetat“, a declarat acţionarul principal al Impact, dezvoltatorul Greenfield.

 

De-a lungul primului semestru al anului 2015, dezvoltatorul Impact a reuşit să vândă 188 de locuinţe în proiectul rezidenţial Greenfield, de 3 ori mai mult faţă în primul semestru de anul trecut. Veniturile de pe urma tranzacţiilor erau de aproximativ 50 milioane lei.

 

Ansamblul rezidenţial Greenfield este unul dintre cele mai extinse proiecte imobiliare din România. În următorii ani vor fi livrate câteva mii de locuinţe aici, care se vor adauga celor aproximativ 1.000 deja existente. Pentru mai multe informații despre complexul Greenfield, poți vizita acest link.

 

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI