TIOR

TNI – urmatorul reper al pietei imobiliare din Romania

TNI – urmatorul reper al pietei imobiliare din RomaniaPrimăvara se numără târgurile imobiliare din Bucureşti. După Project Expo, este rândul Târgului Naţional Imobiliar (TNI) să-şi deschidă porţile, între 15 şi 17 aprilie 2016, în Palatul Parlamentului, Sala Unirea, din capitală. Desigur, cum v-am obişnuit încă din aprilie 2013, portalul DezvoltatorImobiliar.ro va fi prezent cu toate ofertele de case şi apartamente noi pe care vi le-ați putea dori!

Târgul Naţional Imobiliar (TNI) este următorul eveniment important dedicat pieţei imobiliare din România. Târgul se va desfăşura între 15 şi 17 aprilie 2016, chiar în centrul Bucureştiului, la Palatul Parlamentului, în Sala Unirea, locaţia obişnuită pentru un eveniment de asemenea anvergură.

În afara portalului DezvoltatorImobiliar.ro, care este prezent la fiecare ediţie începând cu luna aprilie 2013, la TNI sunt aşteptaţi numeroşi alţi expozanţi de seamă din piaţa imobiliară, precum Berceni Rezidențial, Smart City Residence, Trend Residence, agenţia imobiliară The Concept, Greenfield, Cartierul Solar şi chiar cea mai mare bancă din România, BCR.

Vino la TNI şi află cele mai noi oferte de locuinţe noi marca DezvoltatorImobiliar.ro!

DezvoltatorImobiliar.ro este inovatorul pieţei imobiliare din România, datorită numeroaselor noutăţi aduse promovării rezidenţiale, precum tururile virtuale, fotografiile profesionale, interviurile video sau filmările aeriene.

Vă aşteptăm şi pe dumneavoastră la TNI pentru a descoperi întreaga oferta de case şi apartamente noi promovate de către DezvoltatorImobiliar.ro. Portalul cuprinde peste 1.200 de locuinţe noi din ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, ansambluri rezidenţiale din Braşov, Ilfov, Sibiu, Constanţa sau Ploieşti. Toate locuinţele sunt actualizate zilnic, aşa că trebuie să fiţi la curent cu noutăţile!

De asemenea, grupul de marketing şi cercetare de piaţă ElQual va realiza un nou val al studiului ImoResearch, pentru DezvoltatorImobiliar.ro. Rezultatele vor măsura evoluţia pieţei imobiliare din România de la ultimul val al studiului (septembrie 2015).

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI