TIOR

Tinta pentru 2015 in ansamblul Stejarii – cresterea gradului de ocupare pana la 95%

Tinta pentru 2015 in ansamblul Stejarii – cresterea gradului de ocupare pana la 95%Ansamblul rezidenţial Stejarii, din Nordul Bucureştiului, în apropiere de Pădurea Băneasa, este ocupat în proporţie de 75%, iar ţinta pentru anul 2015 este un grad de ocupare de 95%.

 

La 4 ani de la finalizarea sa, ansamblul rezidenţial din Băneasa, Stejarii, a ajuns la un grad de ocupare de 75%, în condiţiile în care preţurile de închiriere variază între 1.000 euro şi 6.500 euro pe lună. Complexul este alcătuit din 8 blocuri de apartamente, în care au fost construite 285 de locuinţe. Dintre aceste, numai 8 au fost vândute, dezvoltatorul optând pentru închirierea acestora la scurt timp după terminarea lucrărilor.

 

Cu toate că există interes şi pentru cumpărarea locuinţelor din ansamblul rezidenţial din Băneasa, strategia pentru proiect va rămâne neschimbată: „Sunt persoane interesate de achiziţia apartamentelor, dar ne-am propus să păstrăm abordarea şi să continuăm procesul de închiriere pentru a menţine nivelul serviciilor din proiect. Faţă de sfârşitul anului trecut, gradul de ocupare a crescut de la 58% la 75%, iar până la sfârşitul anului viitor vrem să ajungem la 95%“, spune Andreei Cojocaru, sales manager al Stejarii.

 

Ești interesat de apartamente în Băneasa? Vezi aici oferta de apartamente Băneasa, de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI