TIOR

Tehnologia, la putere: jumatate dintre romani cauta locuinte pe tableta si smartphone

Tehnologia, la putere: jumatate dintre romani cauta locuinte pe tableta si smartphoneTehnologia prinde contur şi în România. Aproape jumătate dintre români caută locuinţe pe tabletă şi smartphone, potrivit sondajului realizat de grupul de marketing şi cercetare de piaţă ElQual, la Târgul Naţional Imobiliar din luna mai 2014!

 

Că majoritatea tinerilor din România au o tabletă sau un smartphone nu mai surprinde pe nimeni. Totuşi, faptul că românii folosesc într-o proporţie foarte mari cele mai noi tehnologii pentru căutarea locuinţelor este un lucru nou. 44% dintre aceştia au declarat că utilizează tabletele, iar 43% folosesc smartphone-urile atunci când caută oferte de case şi apartamente! În concluzie, ar trebui să ne aşteptăm la o continuă creşterea a procentului acestei categorii de public, având în vedere permanentă dezvoltare a tehnologiei.

 

De asemenea, interesant este şi procentul românilor care caută locuinţe de la serviciu. 43% din numărul total au recunoscut acest lucru. Totuşi, nimic de mirare. La locul de muncă, majoritatea angajaţilor lucrează cu Facebook-ul pornit...

 

Grupul de marketing şi cercetare de piaţă ElQual a realizat, la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro, un studiu al pieţei imobiliare la Târgul Naţional Imobiliar din luna mai 2014. Rezultatele cercetării au fost comparate cu cele din perioada 4-6 octombrie 2013, la precedentul târg imobiliar de profil.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI