TIOR

Targul lunii martie, in imagini si cateva cuvinte

Targul lunii martie, in imagini si cateva cuvinteDuminică, 13 martie 2016, s-a încheiat cel mai important târg imobiliar al lunii din România, Project Expo. Au fost 3 zile pline, în care vizitatorii au venit în număr foarte mare să-şi caute o locuinţă din ansambluri rezidenţiale, chiar dacă vremea a fost nefavorabilă. Portalul DezvoltatorImobiliar.ro a fost unul dintre expozanţii de seamă ai acestui eveniment.

Ofertele numeroase ale dezvoltatorilor, promoţiile şi întreaga dezbatere cu legea dării în plată i-au convins pe români că acum este cel mai bun moment în care să-şi cumpere o casă sau un apartament. De aceea, târgul imobiliar al lunii martie, Project Expo, a fost un mare succes, atât pentru clienţi, cât şi pentru dezvoltatorii şi agenţiile imobiliare care au participat, precum Trend Residence, ISG Residence II, Greenfield, Palladium Residence, Confort City şi mulţi alţii.

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro a fost prezent, din calitatea de expozant, pe întreaga durata a târgului Project Expo, din Piaţa Victoriei. Vizitatorii au putut regăsi peste 1.200 de oferte de case şi apartamente noi, reunite în ansambluri rezidenţiale din Bucureşti şi Ilfov, ansambluri rezidenţiale din Braşov şi din alte judeţe ale ţării. Datorită celor mai bune prezentări din piaţa imobiliară din România (cu ajutorul fotografiilor profesionale, schiţelor, randarilor, tururilor virtuale, filmărilor aeriene, localizărilor exacte pe hartă, descrierilor amănunţite ale proiectelor ș.a.m.d), clienţilor le-a fost foarte uşor să identifice complexurile rezidenţiale şi locuinţele pe care şi le doreau de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro, aşa că au plecat de la standul nostru informaţi şi mulţumiţi, ştiind exact ce au de făcut în continuare.

Pentru că tot am adus în discuţie una dintre inovaţiile absolute aduse de către DezvoltatorImobiliar.ro, turul virtual imobiliar, puteţi viziona turul virtual pe care l-am realizat la Project Expo. Turul virtual este o unealtă excelentă prin care puteţi vedea un spaţiu şi cu care puteţi interacţiona, ca şi când aţi fi prezenţi acolo. De aceea, cu ajutorul tururilor virtuale, vizitatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro, au şansa să vizioneze online locuinţa dorită, complexul rezidenţial de care sunt interesaţi, sau, în cazul la care facem referire, un eveniment important din piaţa imobiliară, precum târgul Project Expo.

Pentru că imaginile spun mai mult decât 1000 de cuvinte, vă invităm pe pagina oficială de Facebook a DezvoltatorImobiliar.ro să vedeţi un album de fotografii de la cel mai mare târg imobiliar al lunii martie, Project Expo!

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI