TIOR

Tagor va construi încă 200 de apartamente!

Tagor va construi încă 200 de apartamente!Cu multă încredere în piața imobiliară, dezvoltatorii de la Tagor s-au pus pe construit noi locuințe în București și în Timișoara. 
 
 Primele proiecte semnate de Tagor au însemnat demararea construcției de locuințe în apropierea Bucureștiului, în anul 2012. Tagor reprezintă numele din spatele ansamblului rezidențial Adora Urban Village de lângă București, în cadrul căruia s-au construit 75 de apartamente, pentru ca la final să existe 548 de locuințe în 12 blocuri.
 
Investiția totală va ajunge la 34,4 milioane de euro.
 
 Planurile au evoluat până acum în mod promițător, astfel încât anul acesta afacerea a continuat prin implementarea unui nou proiect în Arad. În prezent, cu aceste lucrări se evoluează conform planului: s-a ajuns cu structura până la etajul 4, iar în curând vor fi demarate și lucrările la componenta comercială. 
 
 Venirea frigului nu va opri construcțiile: pentru luna viitoare este planificată demararea unor noi proiecte în Pipera și în Timișoara. În primă fază, fiecare proiect presupune construirea a câte 100 de apartamente noi. La final, în Timișoara vor exista 1200 de locuințe noi, iar în Pipera 600 de apartamente cu prețuri cuprinse între 40.000 și 85.000 de euro
 
 Este important de știut că achiziționarea apartamentelor construite de Tagor se poate face prin plată în numerar, dar și cu ajutorul programului Prima Casă. Totuși, în cazul apelării la acest program, potențialii cumpărători trebuie să acorde un plus de atenție condițiilor impuse, dat fiind faptul că acest tip de credit se face acum în lei și este puțin mai dificilă obținerea unui credit garantat de stat. 
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI