TIOR

Tagor investeste 108 milioane de euro intr-un ansamblu din Arad

Tagor investeste 108 milioane de euro intr-un ansamblu din AradTagor a început în această primăvară construcția la un ansamblu rezidențial în Arad. În total, se vor cheltui peste 108 milioane de euro doar pe acest proiect. Conform informațiilor de la dezvoltator, fundația complexului se va finaliza în toamna acestui an.

 

107 apartamente noi până la vară

 

În prima fază de construcție a ansamblului rezidențial din Arad se vor aloca în jur de 7,3 milioane de euro, pentru ridicarea a 107 apartamente noi și peste 1.200 de mp de spații comerciale. Vara viitoare este termenul de finalizare al acestei etape. În planurile Tagor intră realizarea a peste 1.200 de locuințe și a unui centru comercial cu o suprafață estimată la 5.400 de metri pătrați.

 

Publicul țintă pentru proiectul Urban Village din Arad este clasa de mijloc, conform proprietarului Tagor, Ofer Lieberson.

 

Tagor, un dezvoltator imobiliar activ în România

 

Ansamblul rezidențial Adora Urban Village este proiectul cel mai cunoscut al devoltatorului Tagor în România. Anul acesta s-au construit două blocuri cu 75 de apartamente în acest complex, localizat în Bragadiru. În 2014 se vor mai construi alte două blocuri. La final, ansamblul rezidențial va avea 548 de apartamente noi, în 12 blocuri. Investiția totala va depăși 34 de milioane de euro, potrivit estimărilor.

 

Tagor plănuiește să mai demareze proiecte rezidențiale, în special în vestul țării, în orașe precum Oradea, Timișoara sau Arad.

 

Compania Patron Capital este un fond de investiții britanic cu active de 5 miliarde de dolari, al cărei partener în România este Tagor.
 

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI