TIOR

Tagor construieste un ansamblu rezidential in Arad

Tagor construieste un ansamblu rezidential in AradDezvoltatorul Tagor construiește un nou ansamblu rezidențial în România, de data aceasta în Arad. Proiectul presupune ridicarea a 1.200 de apartamente noi. Potrivit reprezentanților firmei, în prima etapa se vor construi 118 imobile.

 

Terenul unde va fi ridicat noul ansamblu rezidențial din Arad are o suprafață de 70.000 de mp și este situat în locul unde se află incinta industrială Aris. Tagor are în plan să construiască 11 blocuri de locuințe.

 

Pe lângă proiectul de ansamblu rezidențial din Arad, Tagor dorește să se extindă și în Timișoara, unde se va realiza un complex tot de 1.200 de apartamente noi, dar și în București, în Pipera. Dezvoltatorul are în proprietate terenuri în Oradea, Timișoara și  în București.

 

Cel dintai proiect de ansamblu rezidențial al celor de la Tagor este Adora Urban Village, aflat la ieșirea din Capitală, în cartierul Independenței, pe Șoseaua Alexandriei. Prima fază a complexului presupune construirea a 75 de apartamente noi. Adora Urban Village va avea 500 de imobile, iar prețul investiției se va ridica la aproape 35 de milioane de euro. Locuințele vor costa între 39.000 de euro (pentru garsoniere) și cel puțin 70.000 de euro (pentru apartamentele cu 3 camere).

 

În total, Tagor dorește să investească în piața de ansambluri rezidențiale din România 250 de milioane de euro. Dezvoltatorul imobiliar are un parteneriat cu britanicii de la Patron Capital, un fond de investiții.

 

Sursa foto: economica.net

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI