Tagor ataca piata rezidentiala din Romania cu 4 proiecte

05-01-2015 / Blog rezidential

Tagor ataca piata rezidentiala din Romania cu 4 proiecteDezvoltatorul imobiliar Tagor atacă piaţa rezidenţială din România cu 4 proiecte marca Adora: Adora Urban Village, Adora Park Arad, Adora Pipera şi Adora Forest, ultima fiind în prima fază de construcţie.

 

Israelienii de la Tagor, alături de fondul de investiţii Patron Capital, îşi continuă seria investiţilor rezidenţiale din România. Ansamblurile rezidenţiale Adora Urban Village (din Ilfov, Bragadiru) şi Adora Park Arad sunt vândute în proporţie de 70%, respectiv 35%, iar dezvoltatorii au început anul trecut să construiască alte 2 proiecte: Adora Pipera (finalizat) şi Adora Forest (ultimul din Timişoara).

 

Anul trecut, Tagor a investit 13 milioane de euro pentru locuinţele din Adora Park Arad şi Adora Pipera , iar prima fază de construcţie a complexului Adora Forest necesită investiţii de 7 milioane de euro.

 

Câte apartamente a finalizat Tagor în ansamblurile Adora în 2014?

 

În 2014, dezvoltatorul Tagor a livrat 107 apartamente în complexul Adora din Arad (garsoniere, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere), iar în proiectul din Pipera vor fi disponibile la vânzare 76 de locuinţe.

 

În primăvara acestui an, Tagor va finaliza prima etapă din ansamblul Adora din Timişoara, iar pentru celelalte proiecte se va începe lucrul la faza a doua.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.