TIOR

Susține comunitatea locală alături de Urban Invest!

Susține comunitatea locală alături de Urban Invest!Urban Invest, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Brașov, a susținut și organizat de-a lungul timpului numeroase evenimente sportive, promovând un stil de viață sănătos și activ. Află mai multe detalii despre Brașov Heroes, următorul eveniment la care va participa!

 

Pe 18 octombrie, Urban Invest vă invită să participați la "Brașov Heroes. Cursa cu obstacole a comunității". Competiţia sportivă, organizată de către Fundația Comunitară Brașov, are drept scop strângerea de fonduri pentru susţinerea unor cauze din comunitatea locală și va avea loc în Zona de Agrement a Lacului Noua. Echipa Urban Invest va alerga, va depăși obstacolele, susținând Asociația Copiii de Cristal, și îi invită pe toți cei care doresc să fie eroi să participe și să susțină unul dintre proiectele înscrise la Brașov Heroes.

 

Implicat în numeroase proiecte dedicate copiilor, Urban Invest dorește, prin sustinerea de evenimente sportive, să le reamintească tuturor părinților că sportul are un rol foarte important în dezvoltarea armonioasă a copiilor. Mai mult decât atât, chiar dacă evenimentele se adresează în special celor mici, Urban Invest a încercat să transmită acest mesaj tuturor clienților săi care, în baza cardului de fidelitate Avantaj Urban Invest, beneficiază de discounturi la numeroase săli de fitness din Brașov.

 

Noutăți despre Urban Residence

 

Prezent la Targul Imobiliar Brașov, din perioada 9-11 octombrie 2015, Urban Invest a prezentat, în premieră, noile structuri din Ștefan Baciu nr 2. Apartamentele, care vor fi scoase la vânzare cât de curând, vor fi la fel de spațioase și vor avea suprafețe utile cuprinse între 47 și 120 mp. Noul imobil va cuprinde și apartamente de 5 camere cu terase foarte mari.

 

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI