TIOR

Sursele de informare ale romanilor care vor sa cumpere locuinte

Sursele de informare ale romanilor care vor sa cumpere locuinteRomânii care vor să cumpere locuinţe se interesează de ofertele disponibile în piaţă folosind cel mai mult site-urile imobiliare, specializate pe această nişă. Pe locul al doilea sunt târgurile imobiliare.

 

Unde caută românii informaţii despre ofertele de locuinţe din piaţă? Cea mai importantă sursă a acestora este Internetul şi în principal site-urile imobiliare. 81% din menţiunile participanţilor la studiul ImoResearch, realizat de către grupul de marketing şi cercetare de piaţă ElQual, au fost pentru site-urile imobiliare. Peste un sfert din grupul pentru care site-urile imobiliare sunt prima opţiune accesează direct din browser-ele web adresele dorite.

 

Târgurile imobiliare, ziarele, recomandările prietenilor şi bannerele reprezintă celelalte opţiuni ale persoanelor care caută să cumpere locuinţe.

 

Cei mai mulţi dintre români folosesc computerul sau laptopul personal de acasă atunci când se informează despre ofertele de locuinţe, însă numărul celor care folosesc tabletă sau smartphone-ul este şi el important.

 

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI