TIOR

Super oferta de sarbatori la apartamentele din ansamblul Central Apartments Tineretului!

Super oferta de sarbatori la apartamentele din ansamblul Central Apartments Tineretului!Sărbătorile de iarnă vin cu o super ofertă la apartamentele din ansamblul rezidenţial Central Apartments Tineretului. Ce surpriză îi aşteaptă pe cumpărătorii locuinţelor din complexul din cartierul Tineretului?

 

Cei care cumpără un apartament în ansamblul rezidenţial Central Apartaments Tineretului în perioada 15.12.2014 – 15.01.2015 vor avea parte de o surpriză: în preţul apartamentelor este inclus şi un voucher în valoare de 1.000 de Euro pentru mobilier/electrocasnice de bucătărie! Iar pentru cei care-şi serbează ziua onomastică în această perioadă ( de Sfântul Ştefan, Sfântul Ion şi Sfântul Vasile) valoarea voucherului este de 1.500 de euro!

 

Despre ansamblul rezidențial Central Apartments Tineretului

 

Ansamblul rezidenţial Central Apartments Tineretului este un proiect în construcţie, amplasat pe Stradă Spineni, Nr. 4, Sector 4 ,din zona Tineretului, Bucureşti. Complexul, cu termen de livrare octombrie 2015, va fi alcătuit din garsoniere, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere, aflate într-un imobil cu regim de înălţime P + 8 + M. Suprafeţele locuinţelor se încadrează între 37 şi 43 mp utili (garsoniere), 51 mp şi 57 mp utili (apartamente de 2 camere) şi 61 şi 73 mp utili (apartamente 3 camere).

 

Preţurile locuinţelor pornesc de la 42.790 euro (garsoniere) şi ajung până la 83.900 euro (apartamentele de 3 camere). Locuinţele de 2 camere costă 67.900 euro (ofertă).

 

Care sunt avantajele complexului rezidenţial Central Apartaments Tineretului?

 

- locaţia centrală, alături de numeroase facilități urbane: staţia de Metrou Tineretului, Staţia de Metrou Piaţa Unirii, Parcul Tineretului, Parcul Carol, Piaţa Libertăţii, Piaţa Unirii, Colegiul Naţional Gheorghe Şincai, Bulevardul Mărăşeşti, școli, grădiniţe, bănci, cafenele, supermarket-uri;

 

- posibilitatea alegerii finisajelor dintr-o gama largă de modele;

 

- posibilitatea achiziţionării unui loc de parcare (subteran);

 

- calitatea serviciilor şi a construcţiei;

 

- construcţia este realizată din fonduri proprii;

 

- un raport calitate/preţ bun pentru zona centrală a Bucureştiului

 

Modalităţi de plată:

 

Plata standard: 20% avans și 80% la finalizare

 

Programul Prima casă: 5% avans* și 95% la finalizare

 

* din suma finanţată de către bancă + diferenţa până la preţul total, în limita a 20% din acesta.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI