TIOR

Sudul Bucurestiului, cu reprezentanti de seama la Project Expo

Sudul Bucurestiului, cu reprezentanti de seama la Project ExpoZona de Sud a Bucureştiului este excelent reprezentată la târgul imobiliar Project Expo, care se desfăşoară între 11 şi 13 martie, în Piaţa Victoriei. Cele mai ieftine locuinţe din sudul oraşului sunt la vânzare la preţuri accesibile pentru orice buzunar!

Sudul capitalei îşi confirmă şi la târgul imobiliar Project Expo statutul de una dintre cele mai accesibile zone din punct de vedere rezidenţial ale capitalei. Preţurile apartamentelor din sudul Bucureştiului sunt cu mult sub media pieței imobiliare din București!

Spre exemplu, Berceni Rezidenţial vă propune garsoniere de la 27.500 euro, în complexul rezidenţial Top Class Residence 4, din sudul capitalei. Garsonierele duble au preţuri de pornire de la 31.000 mp, iar apartamentele de 2 camere sunt la vânzare şi pe durata târgului Project Expo la preţuri de la 38.000 euro!

Dream Town Residence este un alt ansamblu din zona de sud a Bucureştiului cu oferte foarte bune pentru vizitatorii târgului imobiliar Project Expo. Apartamentele de 2 camere din acest ansamblu sunt disponibile pentru preţuri de pornire de 30.000 euro, reduse faţă de preţul de listă!

Silflor Residence, Creativ Residence, Vegas Residence, Perla Residence 2, Siena Residence sau Alpha Residence sunt alte proiecte rezidenţiale promovate de către Berceni Rezidenţial.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI