Sudrezidential.ro anunta lansarea ansamblului Apollo Residence Berceni 2

05-08-2013 / Blog rezidential

Sudrezidential.ro anunta lansarea ansamblului Apollo Residence Berceni 2Într-un comunicat de presă, agenția Sudrezidențial.ro a anunțat lansarea unui nou ansambu rezidențial din zona de sud a Bucureștiului: Apollo Residence Berceni 2.

 

Situat foarte aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida, ansamblul rezidențial Apollo Residence Berceni 2 va fi compus din nouă blocuri, care vor avea fiecare câte 21 de apartamente noi. Clienții vor putea alege dintre garsoniere duble decomandate și apartamente cu 2 și 3 camere (apartamentele de 3 camere de la mansardă, vor fi în sistem duplex). La data finalizării în întregime a complexului rezidențial Apollo Residence Berceni 2, estimată pentru sfârșitul lui 2014, vor fi disponibile în jur de 200 de locuințe.

 

Primele patru blocuri de apartamente din ansamblul rezidențial Apollo Residence Berceni 2 vor fi construite în perioada septembrie 2013 - martie 2014, iar următoarele cinci blocuri în perioada martie 2014 - decembrie 2014.

 

Care sunt avantajele pe care le vei avea dacă te muți în ansamblul Apollo Residence Berceni 2?

 

Dacă alegi să te muți într-un apartament din ansamblul rezidențial Apollo Residence Berceni 2, atunci noua ta locuință se va afla la doar cinci minute de stația de metrou Dimitire Leonida. Accesul ușor și rapid la metrou este unul dintre cele mai importante lucruri de care bucureștenii țin cont la alegerea unor apartamente noi.

 

Raportul calitate-preț pentru apartamentele din ansamblul rezidențial Apollo Residence Berceni 2 este unul excelent. Cele mai accesibile garsoniere duble din complex se vând pentru 28.500 euro, apartamentele de 2 camere au prețuri începând cu 44.000 euro, iar cele de 3 camere sunt disponibile începand cu 45.000 euro.

 

Odata ce ți-ai făcut o rezervare pentru un apartament din ansamblul rezidențial Apollo Residence Berceni 2, îți poți personaliza locuința după bunul gust. Ai de ales din mai multe modele de gresie, faianță, parchet sau chiar și uși interioare. Rezervarea unui apartament în complexul rezidențial Apollo Residence Berceni 2 este de 1.000 de euro.

 

Ca facilități, în ansamblul rezidențial Apollo Residence Berceni 2 vei avea acces la centre comerciale, care vor fi deschise la parterul blocurilor 1 si 2. Mai mult decât atât, te vei putea bucura de grădini amenajate sau de locuri de joacă pentru cei mici. Siguranța ansamblului nu poate fi pusă la îndoială: acesta este păzit în permanență (inclusiv supraveghere video).

 

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul www.apolloresidence.ro.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Berceni!

 

Sursa foto: apolloresidence.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.