TIOR

Sud Rezidential va lansa cel mai indraznet proiect imobiliar din sudul Capitalei: Vista Rezidential

Sud Rezidential va lansa cel mai indraznet proiect imobiliar din sudul Capitalei: Vista RezidentialAgenția Sud Rezidențial va lansa în perioada Târgului Național Imobiliar (4-6 octombrie 2013) ansamblul Vista Rezidențial Concept, un proiect imobiliar în spatele căruia se află un concept unic și foarte îndrăzneț.

 

Ansamblul Vista Rezidențial Concept este promovat și susținut de către agenția Sud Rezidențial. Acesta va dispune, pe lângă cele peste 1.000 de apartamente și de o promenadă comercială de mari dimensiuni. Aici se vor construi o mulțime de facilități, precum spații comerciale, săli de sport, unități medicale, saloane de înfrumusețare, unități de învățământ, grădiniță, cafenea, after-school, supermarket-uri și alte magazine sau showroom-uri. Astfel, proiectul Vista Rezidențial Concept va fi unul dintre cele mai complete și ambițioase ansambluri rezidențiale din Capitală.

 

Sud Rezidential va lansa cel mai indraznet proiect imobiliar din sudul Capitalei: Vista RezidentialIată ce a declarat Cătălin Grigore, General Manager al agenției Sud Rezidențial, în legătură cu noul complex: “Vista Rezidențial Concept este, cu siguranță, unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte din portofoliul nostru. Se deosebește atât prin rafinament și eleganță, cât și prin confortul interior. Elementul cheie prin care Vista Rezidențial Concept se distinge de proiectele imobiliare clasice este noutatea promenadei uimitoare, străjuită pe laterale de magazine și spații comerciale, toate reprezentând multiple facilități oferite rezidenților și asigurând o funcționalitate excelentă întregului ansamblu, astfel reușind să încânte deopotrivă locatarii și vizitatorii ansamblului”.

 

Cine sunt investitorii?

 

Sud Rezidential va lansa cel mai indraznet proiect imobiliar din sudul Capitalei: Vista RezidentialInvestitorii în proiectul imobiliar Vista Rezidențial Concept sunt oamenii de afaceri Florea Diaconu și Alessio Karkhi. Aceștia vor aloca circa 40 de milioane de euro pentru ansamblul Vista Rezidențial Concept. La finalizarea acestuia vor exista 24 de blocuri de apartamente, totalizând 1.000 de locuințe. De asemenea, se vor construi și peste 100 de spații comerciale.

 

Unde va fi localizat ansamblul?

 

Ansamblul Vista Rezidențial Concept va fi localizat în cartierul bucureștean Berceni, din Sectorul 4, pe Strada Drumul Binelui. Accesul se poate face și din Bulevardul Metalurgiei.

 

În vecinătatea complexului rezidențial se află centre comerciale și magazine importante, precum Real, Metro, Lidl, Hornbach, Carrefour Grand Arena, Obi sau Selgros. De asemenea, Mall-ul Sun Plaza este la doar câteva minute distanță.

 

Oficial, ansamblul Vista Rezidențial Concept va fi lansat la Târgul Național Imobiliar, ce va avea loc între 4 și 6 octombrie 2013.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Berceni!

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI