TIOR

Studiu Provident – cat aloca romanii pe cadourile de sarbatori

Studiu Provident – cat aloca romanii pe cadourile de sarbatoriAproape jumătate din români cheltuie de sărbătorile de iarnă o treime din veniturile lunare! 44% din populaţie îşi alocă un buget semnificativ, iar aproximativ 25% cheltuie mai puţin de 10% din venituri pentru a le oferi suprize celor dragi.

 

Un studiu al Provident ne arată cât sunt românii dispuşi să plătească de sărbătorile de iarnă pentru cadouri şi surprize pentru cei dragi. Dacă 44% din români îşi alocă peste o treime din veniturile lunar, 25% achită mai puţin de 10% de sărbători, iar 20% depăşesc jumătate din veniturile lunare!

 

„Vedem un interes tot mai mare în rândul românilor pentru planificarea cheltuielilor, optimizarea bugetului de familie şi economisirea pentru anumite evenimente cum sunt sărbătorile de Crăciun“ a declarat Viktor Boczón, directorul general al Provident România.

 

Studiul Provident a fost realizat pe un eşantion de 1.000 de persoane din întreaga ţară. 40 din respondenţi au venituri lunare familiale între 1.000 şi 2.500 lei, 25% câştigă între 2.500 şi 4.000 lei, iar 10% câştigă mai mult de 4.000 lei pe lună.

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI