TIOR

Strainii investesc bani multi in ansambluri rezidentiale din Romania

Strainii investesc bani multi in ansambluri rezidentiale din RomaniaInvestitorii străini investesc bani mulți în ansambluri rezidențiale din România. Unul dintre cele mai noi proiecte rezidențiale care vor fi construite în țara noastră este livrat de către firma Rotar Residence, controlată de mai multi investitori turci.


48 milioane euro va cheltui firma Rotar Residence, din Turcia, pentru construcția unui ansamblu rezidențial de 1.268 de apartamente, pe terenul fostei fabrici Turbomecanica, aproape de stația de metrou Păcii. Investitorii care vor ridica proiectul au mai construit un ansamblu rezidențial, de 31 de apartamente, tot în București.


Ansamblul rezidențial din Militari va avea mai multe faze de construcție, prima dintre acestea urmând să cuprinda 284 de apartamente, cu termen de finalizare anul viitor. Prețurile încep de la 800 euro/mp util, pentru locuințele de la demisol și 1.000 euro/mp util, pentru locuințele de la etaje. Toate prețurile include TVA.


Complexul rezidențial dezvoltat de către Rotar Residence, a fost prezent la Târgul Imobiliar tIMOn, din Piața Constitutiei.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI